Hausbrandt Кафе во Зрно - Hausbrandt - Coffee Shop

Бесплатна достава на нарачки над 1500 ден! Подарок над 2000 ден!

Ги прикажува сите 12 производи

 • Hausbrandt HH Espresso 1kg
  1,600 ден
 • -9%
  Hausbrandt HH Espresso 6kg
  8,700 ден
 • -15%
  Hausbrandt Qualita Rossa 1kg
  1,150 ден
 • -26%
  Hausbrandt Qualita Rossa 6kg
  6,000 ден
 • Hausbrandt Nonnetti Espresso 1kg
  1,500 ден
 • -10%
  Hausbrandt Nonnetti Espresso 6kg
  8,100 ден
 • -27%
  Hausbrandt Venezia Espresso 6kg
  5,700 ден
 • Hausbrandt Espresso 250gr
  450 ден
 • Hausbrandt Oro Casa 500gr
  690 ден
 • Hausbrandt Gourmet Columbus 1kg
  2,100 ден
 • Hausbrandt Academia 1kg
  1,650 ден
 • Hausbrandt Trieste 1kg
  1,550 ден

Follow Us on Instagram

Потрагата по кафе тука завршува!
Овде ќе ги најдете најдобрите брендови за кафе, по докажано најдобри цени на пазарот.

Горе
X