Производи за еднократна употреба Производи за еднократна употреба - Coffee Shop

Бесплатна достава на нарачки над 1500 ден!

Се прикажуваат сите 11 резултати

 • -5%
  Kraft Пица Кутии 33 x 33 x 4 cm Hands 100 бр.
  Original price was: 2,600 ден.Current price is: 2,470 ден.
 • -4%
  Kraft Пица Кутии 36 x 36 x 4,2 cm Letter 100 бр.
  Original price was: 2,900 ден.Current price is: 2,780 ден.
 • -14%
  Kraft Пица Кутии 40 x 40 x 4,2 cm Letter 50 бр.
  Original price was: 2,000 ден.Current price is: 1,730 ден.
 • -13%
  Пластични Капачки DL80 80mm (8oz) 100 бр.
  Original price was: 150 ден.Current price is: 130 ден.
 • -6%
  TESSERA® Хартиени Сламки FSC® 0.8 cm x 21 cm Црни Прави 500 бр.
  Original price was: 640 ден.Current price is: 600 ден.
 • -8%
  TESSERA® Хартиени Сламки FSC® 0.6 cm x 21 cm Црни Флексибилни 500 бр.
  Original price was: 590 ден.Current price is: 540 ден.
 • -9%
  TESSERA® Хартиени Сламки FSC® 0.42 cm x 19 cm Црни Прави 500 бр.
  Original price was: 550 ден.Current price is: 500 ден.
 • -8%
  TESSERA® Хартиени Сламки FSC® 0.8 cm x 21 cm Црни Прави 500 бр.
  Original price was: 520 ден.Current price is: 480 ден.
 • -23%
  Хартиени Чаши Cozy 473ml (16oz) 50 бр.
  Original price was: 350 ден.Current price is: 270 ден.
 • -23%
  Хартиени Чаши Црни 473ml (16oz) 50 бр.
  Original price was: 350 ден.Current price is: 270 ден.
 • -19%
  Хартиени Чаши Бели 354ml (12oz) 90mm 50 бр.
  Original price was: 270 ден.Current price is: 220 ден.

Follow Us on Instagram

Потрагата по кафе тука завршува!
Овде ќе ги најдете најдобрите брендови за кафе, по докажано најдобри цени на пазарот.

Горе