Хартиени Сламки Производи за еднократна употреба - Хартиени Сламки - Coffee Shop

Бесплатна достава на нарачки над 1500 ден!

Се прикажуваат сите 4 резултати

 • -6%
  TESSERA® Хартиени Сламки FSC® 0.8 cm x 21 cm Црни Прави 500 бр.
  Original price was: 640 ден.Current price is: 600 ден.
 • -8%
  TESSERA® Хартиени Сламки FSC® 0.6 cm x 21 cm Црни Флексибилни 500 бр.
  Original price was: 590 ден.Current price is: 540 ден.
 • -9%
  TESSERA® Хартиени Сламки FSC® 0.42 cm x 19 cm Црни Прави 500 бр.
  Original price was: 550 ден.Current price is: 500 ден.
 • -8%
  TESSERA® Хартиени Сламки FSC® 0.8 cm x 21 cm Црни Прави 500 бр.
  Original price was: 520 ден.Current price is: 480 ден.

Follow Us on Instagram

Потрагата по кафе тука завршува!
Овде ќе ги најдете најдобрите брендови за кафе, по докажано најдобри цени на пазарот.

Горе