Lavazza Blue - Coffee Shop

Бесплатна достава на нарачки над 1500 ден!

Се прикажуваат сите 6 резултати

 • -9%
  Lavazza Top Class | Blue
  Original price was: 2,200 ден.Current price is: 2,000 ден.
 • -9%
  Lavazza Gran Espresso | Blue
  Original price was: 2,200 ден.Current price is: 2,000 ден.
 • -23%
  Lavazza Decaffeinato | Blue
  Original price was: 2,200 ден.Current price is: 1,690 ден.
 • -11%
  Lavazza Delicato | Blue
  Original price was: 2,200 ден.Current price is: 1,950 ден.
 • -20%
  Lavazza Choco Fondente | Blue
  Original price was: 1,500 ден.Current price is: 1,200 ден.
 • -11%
  Lavazza Intenso | Blue
  Original price was: 2,200 ден.Current price is: 1,950 ден.

Follow Us on Instagram

Потрагата по кафе тука завршува!
Овде ќе ги најдете најдобрите брендови за кафе, по докажано најдобри цени на пазарот.

Горе